ПРВ КРУГ СЕЛЕКТИРАЊЕ 2018 – ЗА ФФМ УЕФА АКАДЕМИЈАТА 2005

Објавено на 16 Мај, 2018 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение резултатите од ПРВ КРУГ СЕЛЕКТИРАЊЕ 2018 – ЗА ФФМ УЕФА АКАДЕМИЈАТА 2005.

Резултати од селектирање 2018 за ФФМ УЕФА АКАДЕМИЈА 2005.pdf    
   
А репрезентација