Пријавени фудбалери (генерација 2006.) за селектирање во Академија на ФФМ

Објавено на 13 Мај, 2019 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение списокот на пријавени фудбалери (генерација 2006.) за селектирање во фудбалската академија:

Copy of СПИСОК на пријавени фудбалери за селектирање (фудбалери родени 2006) НОВ.pdf    
   
А репрезентација