Пријава на клубови за учество во Втора Футсал Лига

Објавено на 03 Септември, 2014 во Втора Футсал лига, Вести


Во прилог е пријавата за учество на клубови во Втората Футсал Лига за натпреварувачка сезона 2014/15:

Prijava za uchestvo mal fudbal.doc    
   
А репрезентација