Пријава на клубови за учество во Прва Женска Фудбалска лига во натпреварувачка сезона 2014/15

Објавено на 04 Јули, 2014 во Прва ЖФЛ, Вести


Фудбалската федерација на Македонија ги известува сите заинтересирани клубови кои имаат екипи во женски фудбал како и  клубовите кои  го завршиле натпреварувањето во Првата женска лига во натпреварувачката сезона 2013/14 дека пријавите за учество во натпреварувањето  ќе се примаат најдоцна до 15.07.2014 година.Клуб кој во натпреварувачката 2013/14 година бил исклучен или се откажал од натпреварување нема право да учествува во натпреварувачката 2014/15-та година.

Пријава за учество :

Пријава за учество во прва ЖФЛ.docx    
   
А репрезентација