Планирани судии и контролори за 18 коло Прва МФЛ, сезона 2017/18

Објавено на 30 Ноември, 2017 во Прва МФЛ


Во продолжение планирани судии и контролори за 18 коло Прва МФЛ.
Воедно Ве информирам дека ждребот за судии за натпреварите од 18 коло на Првата МФЛ ќе се спроведе утре, 1 декември 2017 година, во ПРЕС салата на ФФМ со почеток во 12:00 часот.

Zafateni sudii i kontrolori 18 kolo.doc    
   
А репрезентација