Планирани судии и контролори за 14 коло Прва МФЛ, сезона 2017/18

Објавено на 03 Ноември, 2017 во Прва МФЛ


Во продолжение планирани судии и контролори за 14 коло Прва МФЛ.

Жребот е планиран на 3 ноември 2017 година (петок) во ПРЕС салата на ФФМ во 12:00 часот

Zafateni sudii i kontrolori 14 kolo.doc    
   
А репрезентација