Отворен семинар за кондициони тренери

Објавено на 09 Декември, 2014 во Вести, Семинари

На 10.декември, 2014 г. (среда) со почеток во 11.00 часот во Хотел КОНТИНЕНТАЛ ќе се одржи презентација / семинар за кондициони тренери.

Стручната презентација ќе биде направена од страна на господин Jean-François Domerque и господинот Loïc Borie UEFA консултант / специјалист за кондициони тренинзи.

Семинарот е од отворен карактер, што значи дека сите заинтересирани тренери кои сакаат да се стекнат со стручни познавања од областа на кондициониот тренинг се добредојдени да земат учество.   
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација