Официјални лица за првите четвртфинални Куп натпревари, сезона 2019/20

Објавено на 02 Декември, 2019 во Куп на Македонија


Во продолжение официјалните лица за првите четвртфинални Куп натпревари

4 finale KUP-1.pdf    
   
А репрезентација