Одржан редовниот семинар за делегати

Објавено на 14 Август, 2019 во Вести


Во хотел Континентал се одржа редовниот годишен семинар на делегатите од Прва МФЛ, Вторите МФЛ и Куп натпреварите на ФФМ.


На овој семинар обраќање имаше Игор Франговски, потпретседател на комисијата на натпревари, кој имаше излагање за улогата на делегатите во организацијата на фудбалските натпревари, како и за начинот на поднесување на делегатските извештаи до ФФМ.   
   
А репрезентација