Македонска стратегија за женски фудбал, Повеќе Жени - Повеќе Голови 2021-2025

Објавено на 07 Март, 2022 во Документи


   
   
Актуелности

21.11.2022    Вести

ЕДЕН ТИМ ЗА ДЕТСКИТЕ ПРАВА

Децата го преземаа теренот на пријателски фудбалски натпревар, со повик сите да се здружат за правата на децата...

Календар
А репрезентација