Лига на Нации: Македонија отвора против Фарски Острови

Објавено на 09 Февруари, 2024 во Вести, Вести


Македонската А репрезентација новото издание на Лига на Нации го започнува на 7. септември со гостување на Фарски Острови. Три дена подоцна е нашиот прв домашен натпревар против Ерменија. 

Распоред на натпревари на македонската А репрезентација: 

7. септември 2024, 15:00 часот: Фарски Острови - Македонија

10. септември 2024, 20:45: Македонија - Ерменија

10. октомври 2024, 20:45 часот: Летонија - Македонија

13. октомври 2024, 18:00 часот: Ерменија - Македонија

14. ноември 2024, 20:45: Македонија - Летонија

17. ноември 2024, 15:00 часот: Македонија - Фарски Острови 

Во продолжение целосниот распоред на натпреварите од сите групи: 

Распоред на натпревари - Лига Нации 2024
   
   
А репрезентација