Куп на Македонија: Тетекс vs. Работнички (Мато vs. Ѓоко)

Објавено на 20 Мај, 2015 во Вести

Живите легенди на Тетекс и Работнички спроти финалето на Купот на Македонија. Блаже Аврамовски - Мато и Ѓоко Стојановски - Бела Мечка и нивните незаборавни сеќавања.
   
   
А репрезентација