Извлекувањето на паровите за новата сезона во Втора МФЛ ќе се одржи на 08. август

Објавено на 04 Август, 2018 во Втора МФЛ, Вести


Извлекувањето на паровите за натпреварувачката сезона 2018/19 од Втора МФЛ ќе се одржи на 08. август 2018. (среда) во 12:00 часот во „Куќа на фудбалот“. 

Сите клубови се поканети со свој претставник да го следат извлекувањето на паровите за натпреварувачката сезона 2018/2019 во Втора МФЛ. 
   
   
А репрезентација