Извлекување парови за Втора МФЛ Исток и Запад

Објавено на 11 Август, 2020 во Втора МФЛ


На 12.08.2020 година во просториите на ФФМ ќе се одржи извлекување парови за натпреварувачка сезона 2020/2021 година во Втора МФЛ Исток и Запад и тоа :

Извлекување за Втора МФЛ Исток во 12:00 часот

Извлекување за Втора МФЛ Запад во 12:30 часот 
   
   
А репрезентација