Извлекување на парови во 1 МФЛ за натпреварувачката сезона 2019/2020

Објавено на 19 Јули, 2019 во Вести


Натпреварувачкиот оддел при Фудбалската федерација на Македонија ве известува дека извлекувањето на паровите за сезона 2019/20 од 1 МФЛ ќе се одржи во „Куќа на фудбалот“ во петок, 26. јули 2019. година со почеток во 12:00 часот.

Во продолжение можете да го преземете календарот за натпреварувачката сезона 2019/2020.

Календар за натпреварувања 2019-20.pdf 
   
   
А репрезентација