Извлекување на двојки за натпреварување со “Б“ тимови

Објавено на 09 Септември, 2014 во Вести


Ве известуваме дека извлекувањето на паровите за натпреварувањето на клубовите со “Б“  тимови ќе се одржи на ден 10.09.2014 година (среда) со почеток во 12:00 часот во салата за прес конференции во Фудбалска федерација на Македонија. Клубовите учесници во натпреварувањето со “Б“ тимови се задолжуваат  пред почетокот на извлекувањето на парови во писмена форма да достават заверено известување  за терен  и алтернативен терен на кој ќе ги играат своите натпревари.   
   
А репрезентација