Извлекување на двојки за бараж натпревари во Втора Лига

Објавено на 21 Мај, 2014 во Вести

Ве известуваме дека на ден 26.05.2014 година во 14,00 часот во салата за состаноци на ФФМ ќе биде извршено извлекување на двојки за бараж натпреварите за пополнување на Втора МФЛ.


   
   
А репрезентација