Извлечени паровите за втората фаза од бараж наптреварите за поплнување на Втора МФЛ

Објавено на 02 Јуни, 2014 во Втора МФЛ, Вести


По извршеното извлекување во присуство на преставниците на клубовите учесници во Бараж натпреварите за пополнување на Втора МФЛ се добија следните парови:

  1. Ф.К.Победа Јуниор (Прилеп) – Ф.К.Младост (Царев двор)  Градски стадион Охрид
  2. Ф.К.Кожуф (Миравци) – Ф.К.Вардар (Неготина) Градски стадион Штип

Првите натпревари се играат на ден 04.06.2014  година (среда) со почеток во 17 часот, додека реванш натпреварите се играат на ден 08.06.2014 година (недела) со почеток во 16 часот.

Напомена: Причина поради која реванш натпреварите се играат во 16,00 часот е можноста да има продолжетоци и изведување на казнени удари.
   
   
А репрезентација