Известување за сите судии и контролори

Објавено на 02 Септември, 2014 во Вести


Ве известуваме дека сите налози кој произлегуваат од натпреварите во младинските лиги на ФФМ,треба да бидат доставени најкасно 48 часа по одигрување на натпреварот на следните е-маил адреси:

anica.trajkova@ffm.com.mk

ramadan.topojani@ffm.com.mk

slavco.vojneski@ffm.com.mk

Напомена: Налозите се праќаат одеднаш на сите 3 е-маил адреси , налози пуштени на други адреси (приватни) ќе се рачунаат за неважечки.
   
   
А репрезентација