Известување за промена на распоред за 6 и 7 коло втора МФЛ

Објавено на 03 Септември, 2014 во Втора МФЛ, Вести


Ве информираме дека поради учество на Аматерската репрезентација на Македонија во квалификациите за УЕФА Регионски Куп во Полска во периодот од 12.09 до 18.09.2014 година , за потребите  на Аматерската Репрезентација на Македонија  редовното 6-то коло од  втора МФЛ наместо на 13 септември 2014 година се пренасочува за 20 септември 2014 година во 15,30 часот, додека  7 коло од втора МФЛ наместо  20.септември 2014 се пренасочува за 23.септември 2014 година во 15,30 часот.

Промената се однесува само на 6 и 7 коло од втора МФЛ додека сите понатамошни кола ке се играат согласно утврдениот календар и распоред.
   
   
А репрезентација