Извештаи за користени средства од клубови за 2021 год.

Објавено на 15 Март, 2022 во Документи


Во прилог извештаите за користени средства од клубови за даночно ослободување за 2021 година за следните клубови:

КМФ Јувентус Серава

ФК Ренова АД

ФК Кораби

ФК Башкими 1947

ФК Напредок Крушеани

ФК Росоман 83

ФК Млекар

ЖФК Кочани

КМФ Проект

ФК Преспа

ЖФК Тиверија

ФК Брегалница 2008 АД

ФК Зајази

КМФ Шкендија

ФК Превалец

ЖФК Ас Јунајтед

ФК Каменица Саса

ЖФК Деспина

КФГ Гостивар

ЖФК СЦ Истатов

ФК Речица

ФК Беласица АД

КМФ Железарец

ФК Кожуф

ФК Куманово 2012

ФК Мал Ајакс Вардар

ФК Мал Ајакс Штип

ЗСФК Топ Гол

ФК Македонија ЃП АД

ФК Башкими Љуботен

ФК Шкупи 1927 АД

ЖФК Каменица Саса

ЖФК Плачковица

ОФК Карбинци

КМФ Овче Поле 2013

ФК Ложани

ФК Октиси Спорт

ФК Македонија Врапчишта

КМФ Сее Универзитет

ГФК Осогово

КМФ Астибо

ФК Караорман 2017

ЖФК Скопје 2014

ФК Детонит Јуниор

ФК Скопје АД

ФК Камјани

ЗФК Велешта

ФК Њу Јорк

ФК Шкендија АД

ФК Силекс АД

ФК Работнички АД

ФК Кул Здравје

ЖФК Љуботен

ФК Слога 1934 Виница

ФК Пелистер АД

ГФК Тиквеш 1930 АД

ФК Речица Речица

ЖФК Речица Речица

ФК Академија Пандев АД

КМФ Црна Река / ФК

ЗФК Влазними Струга

ЖФК Шкендија Тетово

ФК Љуботен Тетово

ФК Лепенец

ЖФК Порече 2015

Ваучери 2021.pdf    
   
А репрезентација