ИНФО: Извлекување на паровите за 1-8 финале од КУП натпреварите

Објавено на 03 Септември, 2014 во Вести


Ве известуваме дека извлекувањето на паровите за 1-8 финале од  КУП натпреварите ќе се одржи на ден 05.09.2014 година (петок) со почеток во 12,00 часот во салата за прес конференции во Фудбалска федерација на Македонија.
   
   
А репрезентација