Гласајте за најдобрите во македонскиот фудбал за сезона 2018/19

Објавено на 05 Декември, 2019 во Вести


И оваа година Фудбалската Федерација на Македонија го организира традиционалниот гала настан, Најдобрите во Македонскиот Фудбал за сезона 2018/19.

Со цел да дадете свој придонес во изборот на најдобрите, можете да гласате на анкетата: Create your own user feedback survey


   
   
А репрезентација