Генерална стратегија 2021-2025, Обединети од фудбалот

Објавено на 08 Февруари, 2022 во Документи


   
   
Актуелности

21.11.2022    Вести

ЕДЕН ТИМ ЗА ДЕТСКИТЕ ПРАВА

Децата го преземаа теренот на пријателски фудбалски натпревар, со повик сите да се здружат за правата на децата...

Календар
А репрезентација