Фудбалски клубови кои поднесоа барање за ВАУЧЕР од Агенција за млади и спорт

Објавено на 22 Јануари, 2021 во Документи, Вести


Во продолжение можете да ја преземете листата на фудбалски клубови кои поднесоа апликација / барање до Агенција за млади и спорт за ВАУЧЕР за користење на средства од даночно ослободување.

Предлог листата на рангирани фудбалски клубови, доставена до Агенцијата за млади и спорт: 

ПРЕДЛОГ ЛИСТА на рангирани спортски КЛУБОВИ.pdf 
   
   
А репрезентација