Фудбалски клубови кои поднесоа барање за ВАУЧЕР од Агенција за млади и спорт

Објавено на 06 Декември, 2019 во Вести


Во продолжение можете да ја преземете листата на фудбалски клубови кои поднесоа апликација / барање до Агенција за млади и спорт за ВАУЧЕР за користење на средства од даночно ослободување:

Ранг листа фудбалски клубови - Ваучер АМС .pdf 

На линковите во продолжение можете да ги преземете официјалните листи од Агенцијата за млади и спорт за доделени ваучери на спортски клубови и национални федерации: 

ВАУЧЕР СПОРТСКИ КЛУБОВИ - 2.pdf 

ВАУЧЕР_НСФ_2.pdf 

Фудбалските клубови кои добија ваучер за користење на средства од даночно ослободување можат да ги подигнат своите ваучери од архивскиот оддел во Фудбалската федерација на Македонија. 

    
   
А репрезентација