Форум на тренери: Стручни презентации и видео 15 години УЕФА тренерска едукација

Објавено на 22 Февруари, 2017 во Вести, Семинари


Фудбалската федерација на Македонија во изминатите два дена одржа редовен годишен форум на тренери. На настанот во „Александар Палас“ присуствуваа повеќе од 300 тренери кои имаа можност да ги следат презентациите на Франк Лудолф, Ромео Јозак и Мика Пателаинен. Стручните презентации можете да ги превземете на линкот во продолжение:

Презентација - Небојша Марковски.pdf

Презентација - Frank Ludolph.pdf

Презентација - Mixu Paatelainen.pdf

Презентација - Romeo Jozak.pdf

Годинава Центарот за едукација на тренери одбележува 15 години постоење. Погледнете го видеото од настанот кој го организираше Фудбалската федерација на Македонија.   
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација