ФФМ Академија: Конечен список за завршно селектирање 2006

Објавено на 09 Јуни, 2019 во Вести


Во продолжение конечен список за селектирање:

КОНЕЧЕН СПИСОК ЗА ЗАВРШНО СЕЛЕКТИРАЊЕ 2006 - 2019 ГОДИНА.pdf 

Конечен список за примени кандидати за спортска академија за учебна 2019/20 година ќе биде објавен во среда, 12. јуни 2019. година.
   
   
А репрезентација