Дополнително доставени извештаи за користени средства од ваучери за 2021 година

Објавено на 19 Декември, 2022 во Документи


Од листата на фудбалски клубови, на кои им е доделен ваучер за 2021 година, а не доставиле извештај, дополнително се доставени извештаите за следните клубови:

ФК МЕТЕОР Куманово

ФК ФУДБАЛ СТАРС Кочани

ФК ОРАШАЦ

ФК КОСТУРНИК

ФК ЧЕТИРЦЕ

ФК СТУДЕНА ВОДА

ЖФК БОРЕЦ Велес

ФК КУМАНОВА МИЛАНО

ФК ВЛАЗЕРИМИ Слатино

ЗФК БЕЛИЦА

ФК РАН ПРОИЗВОД

ЗФК ВИКТОРИА Куманово

ФК ДРАСЛАЈЦА

ЗФК ДАРДАНЕТ

ФК ПОБЕДА АД Прилеп

ФК ТЕТЕКС Тетово

ФК ФИТ КИД Тетово

ФК ФОРЦА МИРКО Штип

МФК НАПРЕДОК Кичево

ФК ПЕХЧЕВО Штип (ФК КИТ ГО ПЕХЧЕВО Штип)

ФК НОВА КОЛОНИЈА

ФК БИЏО Куманово

ФК БОРЕЦ Г. Коњаре Куманово

Здружение ЈАНГ ТИМ Струга

ФК ПОБЕДА Ивањевци

ФК АТЛЕТИКО Битола

ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ ВАРДАР – Куманово

ФК ФОРЦА СПОРТ Битола

ФК ХЕТ ТРИК Скопје

КФ АРСИМИ

ЗЖФК ЏИЏИ Скопје

ФК ХОРИЗОНТ АД Турново

ФК КОЗЈАК Старо Нагоричане

ФК АЕРОДРОМ 2018 Скопје

ФК КАДИНО – Кадино

Извештаите можат да се прегледаат на следниот линк:

Дополнително доставени извештаи за ваучери 2021.pdf    
   
Актуелности

20.05.2024    Вести

31 финале во Купот на Македонија. Тиквеш и Воска Спорт во битка за својот прв трофеј

Влезници за натпреварот може да се купат по цена од 200 денари преку продажната мрежа на МКТickets....

Календар
А репрезентација