Детска лига на ФФМ - Пријавување за сезона 2018/2019

Објавено на 13 Август, 2018 во Вести, Детски лиги


Ве информираме дека започна пријавувањето за сезоната 2018/2019 во Детската лига на ФФМ. Пријавувањето ќе трае до 22. август 2018. година

Пријава за учество 18-19.doc може да ја преземете, а во неа се наведени сите неопходни документи за пријавување на екипа, како и за начинот на пријавување. Подолу пак, може да го погледнете прирачникот во кои се наведени само генерални, но клучни информации поврзани за претстојната сезона, како и контакт лицата за секој од шесте региони. 

Детски лиги сезона 2018-2019 веб.pdf    
   
А репрезентација