Делегирање Втора МФЛ, 6 коло, Исток и Запад, сезона 2019/20

Објавено на 26 Септември, 2019 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето за Втора МФЛ 6 коло, Исток и Запад, сезона 2019/20

6 коло Втора МФЛ Запад.pdf 

6 коло Втора МФЛ Исток.pdf    
   
А репрезентација