Делегирање Втора МФЛ 14 коло, исток и запад за сезона 2019/20

Објавено на 28 Ноември, 2019 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето за Втора МФЛ 14 коло, Исток и Запад, сезона 2019/20

14 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

14 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
А репрезентација