Делегирање Втора МФЛ 13 коло, Исток и Запад, сезона 2019/20

Објавено на 21 Ноември, 2019 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето за Втора МФЛ 13 коло, Исток и Запад, сезона 2019/20

13 коло Втора МФЛ Запад.pdf 

13 коло Втора МФЛ Исток.pdf    
   
А репрезентација