Делегирање Втора МФЛ 1 коло, Исток и Запад, сезона 2018/19

Објавено на 15 Август, 2018 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето за Втора МФЛ ИСТОК и ЗАПАД 1 коло, сезона 2018/19

1 kolo Vtora MFL Istok.pdf 

1 kolo Vtora MFL Zapad.pdf    
   
А репрезентација