Делегирање Втора Футсал Лига 14 коло, сезона 2016/17

Објавено на 17 Февруари, 2017 во Втора Футсал лига


Во продолжение делегирањето за Втора Футсал Лига 14 коло

Делегирање втора футсал лига 14 КОЛО.pdf    
   
А репрезентација