Делегирање викенд програма млади категории, 11 и 12 октомври

Објавено на 10 Октомври, 2014 во Млади делегирање


   
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација