Делегирање Трета МФЛ Исток 20 коло, сезона 2018/19

Објавено на 23 Април, 2019 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето за Трета МФЛ Исток 20 коло, сезона 2018/19

20 kolo Treta MFL Istok.pdf    
   
А репрезентација