Делегирање Трета МФЛ, 16 коло, сезона 2018/19

Објавено на 05 Април, 2019 во Втора МФЛ


Во продолжение делегирањето за 16 коло Трета МФЛ Исток, сезона 2018/19

16 kolo Treta MFL Istok.pdf    
   
А репрезентација