Делегирање Прва МФЛ 12 коло, сезона 2018/19

Објавено на 29 Октомври, 2018 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва МФЛ 12 коло

12 kolo Prva MFL.pdf    
   
А репрезентација