Делегирање полуфинале Куп на Македонија Беласица - Македонија ЃП

Објавено на 25 Февруари, 2019 во Куп на Македонија


Во продолжение делегирањето на судии и службени лица за полуфиналниот натпревар од Куп на Македонија помеѓу Беласица и Македонија Ѓорче Петров:

Полуфинале Куп Беласица-Македонија Ѓ.П..pdf    
   
А репрезентација