Делегирање официјални лица за првите осминафинални КУП натпревари

Објавено на 23 Септември, 2019 во Куп на Македонија


Во продолжение делегирањето на официјалните лица за првите осминафинални КУП натпревари.

8 finale KUP-1.pdf    
   
А репрезентација