Делегирање официјални лица за 16 финалните КУП натпревари

Објавено на 16 Август, 2019 во Куп на Македонија


Делегирање официјални лица за 16 финалните КУП натпревари 

16 finale KUP-1.pdf    
   
А репрезентација