Делегирање на судии за куп натпревари во млади категории

Објавено на 04 Септември, 2014 во Младински Куп


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за куп натпреварите во младите категории:

Делегирање судии КУП ПОМ-ПИОНЕРИ 2014-1.pdf 

Делегирање судии КУП ПИОНЕРИ 2014-1.pdf 

Делегирање судии КУП КАДЕТИ 2014-1.pdf 

Делегирање суди Куп младинци 2014-1.pdf    
   
А репрезентација