Делегирање на судии за Куп на Македонија 1/16 финале, 2014/2015

Објавено на 19 Август, 2014 во Куп на Македонија


Во прилог делегирањето на судии за Куп на Македонија 2014-2015, 1/16 финале:

делегирање на судии за Куп на Македонија 1-16 финале.pdf    
   
А репрезентација