Делегирање на реванш на полуфинални Куп натпревари, сезона 2018/19

Објавено на 08 Април, 2019 во Куп на Македонија


Во продолжение делегирање за реванш на полуфинални КУП натпревари

Полуфинале Куп РЕВАНШ.pdf    
   
А репрезентација