Делегирање на официјални лица за реванш осминафиналните Куп натпревари

Објавено на 29 Октомври, 2019 во Куп на Македонија


Во продолжение делегирање на официјални лица за реванш осминафиналните Куп натпревари

8 finale KUP.pdf    
   
А репрезентација