Делегирање на млади категории викенд програма, сезона 2017/18

Објавено на 27 Април, 2018 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањето за младите категории, викенд програма

Делегирање на службени лица- Езерска-Пелагонска лига ген 2003 -21 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Езерска-Пелагонска лига ген 2004 -21 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Југо Источна лига ген 2004 -21 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Кадети Супер лига 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Полошка лига 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Помлада пионерска лига Исток 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Помлади пионери Супер лига 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Скопска лига ФФМ- ген 2003 - 20 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Скопска лига ФФМ- ген 2004 - 20 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Скопски Регион - ген 2003 - 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица- Скопски Регион - ген 2004 - 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Втора Кадетска лига 22 коло.pdf

 Делегирање на службени лица-Втора Младинска лига 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Втора Помлада пионерска лига 22 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Регионална лига Запад-Кадетска лига 22 коло.pdf    
   
Актуелности
Календар

07 Окт

16:00 Фарски Острови - Македонија
    У21 квалификации за Европско

08 Окт

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

11 Окт

20:45 Македонија - Германија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација