Делегирање на Куп 1-4 финале жени

Објавено на 28 Март, 2016 во Куп жени


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за Куп жени 1/4 финале

Куп 1-4 натпреварување жени-Делегирање на службени лица.pdf    
   
А репрезентација