ДЕЛЕГИРАЊЕ МЛАДИНСКИ КУП 1/2 ФИНАЛЕ РЕВАНШ НАТПРЕВАРИ

Објавено на 28 Април, 2014 во Млади делегирање

Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за 1/2 финалните реванш натпревари во младински категории

Делегирање-судии-1-2-Финале-РЕВАНШ-МЛАД-КАД-ПИО-ПОМ-ПИОНЕРИ-3.pdf   
   
А репрезентација