Делегирање млади категории за викенд коло, 5 коло, сезона 2018/19

Објавено на 05 Октомври, 2018 во Младински Лиги


   
   
Актуелности

21.11.2022    Вести

ЕДЕН ТИМ ЗА ДЕТСКИТЕ ПРАВА

Децата го преземаа теренот на пријателски фудбалски натпревар, со повик сите да се здружат за правата на децата...

Календар
А репрезентација